Lotto-renner Nikolas Maes verliest zijn zoontje net voor de geboorte.
Volledig scherm
Lotto-renner Nikolas Maes verliest zijn zoontje net voor de geboorte. © Photonews / Instagram

Lotto-renner Nikolas Maes verliest zoontje net voor geboorte: “Ooit zien we jou hierboven terug”

WielrennenMokerslag voor Nikolas Maes (33) en zijn partner Katrijn Hullaert. Het koppel verloor hun tweede zoontje Maurice enkele dagen voor de geplande geboorte. 

23 reacties

  • Maddy Morré

    4 jaar geleden
    Vreselijk om zoiets te moeten meemaken. Ik weet als geen ander hoeveel pijn en verdriet je hebt na een dood geboren kindje. Heb het zelf ervaren. Zo volmaakt en gewenst! Ik wens jullie enorm veel sterkte met dit verlies van jullie sterretje.
  • Sabrina Christyn

    4 jaar geleden
    Mijn zoontje werd ook stilgeboren, bij het zien en lezen van dit artikel bloed mijn hart. Dit kindje was gezond en helemaal af, klaar om de wereld te gaan verkennen, en dan plots is alles weg. Grote broer die plots zijn dromen van samenspelen ziet verdwijnen, ouders die plots met een lege buik naast een leeg wiegje staan. Het leven is zo oneerlijk en niet te snappen veel sterkte! Schitter maar kleine ster
  • Els Timmermans

    4 jaar geleden
    Woorden schieten te kort voor dit immens groot verdriet. Zoek steun bij elkaar en praat er over. Als mama van een sterrekindje weet ik als geen ander hoe het voelt. Veel sterkte voor jullie allemaal en weet dat er altijd een engelbewaarder over jullie waakt.
  • Adele Van

    4 jaar geleden
    Veel sterkte met het verlies van je zoontje
  • Ariane Gekiere

    4 jaar geleden
    Niet te begrijpen ...Innige deelneming ⚘⚘⚘⚘