BELGA
Volledig scherm
© BELGA

‘Taxi’ uit Jamaica voor Anderlecht: “Ik weet één ding, ik ga er veel spelers aflopen”

AnderelchtWat Kemar Lawrence straks op het veld Anderlecht bijbrengt, is nog niet zeker. Zelf waarschuwt hij de tegenstanders nu al voor zijn snelheid en tackles. Maar voor een snuifje ongedwongen Jamaicaanse flair en durf zorgt de linkerflankverdediger (27) ongetwijfeld. "Usain Bolt? Neen, hij inspireerde me niet. Ricardo Gardner daarentegen...”

16 reacties

  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Het is nog even doorbijten, maar Anderlecht zit op een berg geld. De aankomende jeugd is een kapitaal die de toekomst rooskleurig maakt. Alleen niet iedereen heeft geduld en een visie op de toekomst. Doe vooral verder en glimlach bij de ongefundeerde kritiek van pseudokenners. Anderlecht = *** wie kan volgen?
  • Joery Goubert

    4 jaar geleden
    Goe bezig ze komen van ver. Geef maar lekker kritiek. Ze doen het momenteel met de jeugd. Commentaar geven is de nijd van angst die jullie staan te wachten. Als ze play offs halen opletten zou ik nog zeggen.
  • Lander Colemont

    4 jaar geleden
    Zal inderdaad achter veel spelers moeten gaan aanlopen in plaats van ze eraf lopen..
  • Walter De Vuyst

    4 jaar geleden
    Anderlecht investeert in eigen jeugd en draait ondanks alle kritiek al maanden rustig mee in de middenmoot . De toekomst is verzekerd .
  • Mie Van Gestel

    4 jaar geleden
    Zelfde type voetballer als Zulj en Vlap,toch zeker met zijne uitleg.