Premier Sophie Wilmès (MR) kan in de Kamer slechts op 38 van de 150 zetels rekenen.
Volledig scherm
Premier Sophie Wilmès (MR) kan in de Kamer slechts op 38 van de 150 zetels rekenen. © BELGA

Premier Sophie Wilmès (MR) werkt discreet aan maatregelen voor begroting

Premier Sophie Wilmès (MR) onderhoudt "discrete contacten" om partners te zoeken om verdere budgettaire ontsporing te vermijden. Dat werd vernomen uit goede bron, nadat het nieuws eerder in De Tijd was verschenen.

14 reacties

  • Will Coppens

    4 jaar geleden
    Niet meer Dan een twaalde uitgeven ! Hoe Kan dan het deficit nog groeien. Uitgeven zijn beperkt maar toch grotere kosten ? Leg dat eens goed uit !
  • C VL

    4 jaar geleden
    Discretie... (begrijp het wel een beetje) maar het gaat over ONS belastingsgeld (niet het hunne!) Ik denk dat wij recht hebben op info. Trouwens, een regering in lopende zaken is geen volwaardige regering, waarom dan een volwaardige wedde? Overgaan tot 1/5de als vorm van appreciatie zolang er geen regering is? er zal snel een regering zijn...
  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Dit wil zeggen hoe gaan we het Vlaamse geld kunnen houden. Er is geen regering en al die geheimhoudingen tov de burger maakt het alleen maar erger. Als ik hun was zou ik al besparen op de snoepreisjes. Ik snap niet dat ze daar de tijd voor hebben,
  • RENE LENAERTS

    4 jaar geleden
    Als ze alle subsidies voor NGO's, allerhande actiegroepen, denktanks, studiegroepen en andere niet zo goede doelen bevriest is de klus al geklaard.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    En wanneer gaan ze de mensen hun teveel aan belastingen terug betalen ,wanneer?. Er zijn er die best hun zuur verdiende(te veel afgehouden euro's) kunnen gebruiken en geen regering kan geen reden zijn de mensen hun geld achter te houden.