AFP
Volledig scherm
© AFP

Mercedes roept bijna 300.000 wagens terug wegens brandgevaar

Autobouwer Daimler roept wereldwijd bijna 300.000 auto's van het merk Mercedes-Benz terug wegens brandgevaar. Het gaat om diesels van de modellen E-Klasse en CLS, gebouwd van 2015 tot 2019, zo meldt de Duitse transportautoriteit.

4 reacties

  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Gebeurt bijna met alle merken, rij zelf bijna 50 jaar met Mercedes en altijd zeer tevreden geweest, buiten een model met geweldige roestproblemen. Misschien een goede raad voor Mercedesliefhebbers koop nooit een pas uitgekomen model ( altijd kinderziekten ), wacht met kopen en liefst tot na een facelift.
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    De kwaliteit van Mercedes gaat er toch flink op achteruit en als je dan nog weet dat ze Renault motoren inbouwen in hun peperdure auto's. Niets tegen Renault, maar dan aan de prijs van een Renault.De ster dekt de lading niet meer spijtig. Ze zijn wel eerlijk genoeg om een terugroep actie uit te voeren dat is dan wel heel positief.
  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    De star van de auto's hebben ook tekorten hoe kan dit, is deze dan ook al made in China, of toch hun components, bosch doet het al, en leveren ze niet de components van deze type wagens?
  • Michel Jacobs

    4 jaar geleden
    Allez, een Duitse autobouwer die wagens terugroept in plaats van te wachten tot er doden vallen of er een schandaal uitbreekt. Ze gaan er op vooruit. Ik heb met Volkswagen iets gans anders meegemaakt en velen met mij vrees ik.