John Kelly met president Donald Trump in oktober 2018 in het Oval Office in het Witte Huis.
Volledig scherm
John Kelly met president Donald Trump in oktober 2018 in het Oval Office in het Witte Huis. © REUTERS

Voormalige stafchef Witte Huis haalt uit naar Trump

John Kelly , tot januari 2019 stafchef van het Witte Huis, heeft in een gesprek met studenten aan de Drew-universiteit in New Jersey uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump, zo heeft het magazine The Atlantic gemeld. Hij somde een lange lijst op van punten waarover hij het oneens was met het Republikeinse staatshoofd en uitte kritiek op sommige van zijn beslissingen en uitspraken.

5 reacties

  • Vloebergs Jan

    4 jaar geleden
    USA word wakker!!!!
  • Jurgen Latet

    4 jaar geleden
    Heeft niet uit de biecht te spreken lands veraad op pakken en 25 jaar dwang aarbied waar gaan we naar toe als wij een foto op het net zetten wat niet kan is het kot te klein deze heren hebben beroeps geheim zo niet zeer zware straffen.
  • Wesley Gevaert

    4 jaar geleden
    Heeft Trump eigenlijk nog tijd vooriets anders dan zijn reputatie hopeloos te proberen beschermen? Het is als dweilen met de kraan open na al die terechte beschuldigingen. Veek tijd om president te zijn blijft er niet over..
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Uiteindelijk loopt elke samenwerking met Trump op hetzelfde fiasco uit. Lang duurt de samenwerking nooit en ofwel wordt u ontslagen, neemt u van ellende zelf ontslag ofwel belandt u in de cel door zijn bevelen op te volgen.Maar goed aflopen doet het nooit.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    "Being Chief of Staff just wasn’t for him": maar net als al de anderen die hij de laan heeft uitgestuurd, had Trump hem wel zélf gekozen, net als al de rest van zijn "great team" waar nu niets meer van overschiet. Benieuwd hoe lang de Republikeinen Trumps kinderachtige wraakzucht en zijn machtsmisbruik, dat enkel nog erger is geworden na het mislukte impeachment, nog gaan slikken!