De poortjes op Brussels Airport, die het gezicht van de passagier vergelijken met de foto op zijn paspoort en pas opengaan bij een match, werkten vaker niet dan wel (10/07/2015)
Volledig scherm
De poortjes op Brussels Airport, die het gezicht van de passagier vergelijken met de foto op zijn paspoort en pas opengaan bij een match, werkten vaker niet dan wel (10/07/2015) © BELGA

Poortjes van 2,4 miljoen op Zaventem gaan verdwijnen

De omstreden e-gates op Brussels Airport verdwijnen. "We gaan ze vervangen door een performanter systeem", zegt de federale politie in De Standaard en Het Nieuwsblad.

39 reacties

  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Als die nooit goed gewerkt hebben, moet de firma die ze gezet heeft dit maken. Kunnen ze dat niet dan moet er een fikse schadevergoeding betaald worden. Het is toch gemakkelijk hier in belgie, zo met overheidsgeld gooien, zie onze wegen, er worden er voor miljoenen aangelegd, een jaar later zijn ze vol gaten, vriezen ze kapot enz. En nog nooit is hier aan aannemer voor veroordeelt.
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    NVA doet toch iets, andere partijen hebben nooit iets gedaan, en waar is dat geld heen ?
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Eindelijk !
  • ignace lambert

    4 jaar geleden
    die poortjes staakten niet, dat is het probleem
  • Benny Deridder

    4 jaar geleden
    De vakbonden wisten / weten het weer beter. Wanneer gaan zij zelf eens een bedrijf of instantie runnen ipv naast de zijlijn steeds commentaar te geven ?