Jim Carrey
Volledig scherm
Jim Carrey © Photo News

Jim Carrey onder vuur na seksistische uitspraak tijdens interview

CelebritiesNa vier jaar afwezigheid is Jim Carrey (58) weer te zien op het grote scherm in ‘Sonic The Hedgehog’. Tijdens een promo-interview voor de film liet hij zich echter iets te veel gaan. Toen een Britse journaliste hem vroeg “wat er nog op zijn bucketlist stond om te doen”, zei hij vlotjes: “Jij.” 

9 reacties

  • karl van dyck

    4 jaar geleden
    Een Komiek die een grappige opmerking maakt over zijn film.En heel de feministische wereld staat gelijk weer op hun achterste poten samen met een resem vrouwen,die zoals de De Decker het ooit zo mooi vertelde ,,ik wil al de vrouwen geen eten geven die op een horizontale wijze carrière hebben gemaakt in de filmindustrie of politiek. Het begint zoals bij de allochtonen,kijk er naar en je bent een rascist,terwijl het net omgekeerd is. Iedereen springt op de kar en waarom !!!! AANDACHT...AANDACHT.
  • philippe claes

    4 jaar geleden
    het is ver gekomen als je dit al niet meer ( en grappig bedoeld ) mag zeggen. Die hele #metoo hype is volledig de richting kwijt, om nog maar te zwijgen van die onnozelaars die aan Carey's uitspraak aanstoot nemen !
  • Anne Kastelijns

    4 jaar geleden
    Als vrouw zou ik dit heel grappig vinden. De man is gewoon vriendelijk en heeft zin voor humor. Waar gaat dat eindigen, je kan zo over alles zeuren.
  • Koenraad Verstraeten

    4 jaar geleden
    Kom zeg, belachelijke, peuritijnse Amerikaantjes! Jim is niet altijd even succesvol en/of tactvol in zijn uitlatingen maar per slot van rekening wél een komisch acteur, niet?! Of wat dacht u van een stand-up-comédian, mét sterrestatus, als Chris Rock??! Al eens bezig gehoord? Nou, dàt is pas seksistisch met grote "S". Waarom Chris wél en Jim niet? Rarara!
  • John Ulmer

    4 jaar geleden
    2020: humor wordt niet meer herkend, iedereen is geshockeerd over alles, behalve over hun eigen doen en laten.....