Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

“Kan onze relatie ontrouw overleven?” Seksuologe Kaat Bollen beantwoordt de meest gestelde seksvragen

Ter ere van de dag van de liefde vroegen wij aan seksuologe Kaat Bollen de 5 meest gestelde vragen aan de seksuoloog. Elke dag overlopen we er eentje en - nog belangrijker - het antwoord. Vandaag iets waar veel koppels vroeg of laat mee geconfronteerd worden: ontrouw. Vorige week raakte nog bekend dat Marco Borsato en zijn Leontine dat bedrog niet overleefden, maar heeft ontrouw altijd een slechte afloop? “Absoluut niet, veel stellen komen zelfs beter uit zo'n periode.”

12 reacties

  • dominique castelein

    4 jaar geleden
    30 jaar geleden is mijn vrouw het afgestapt en ik weet nog altijd niet waarom,ik wil en heb er ook geen enkel contact mee,weg is weg,ondertussen heeft ze er al een tiental versleten,de tamtam,men verkneukelt zich graag in het verdriet van anderen
  • lauren van eupen

    4 jaar geleden
    Ik ben vroeger ook bedrogen geweest. Ik ben nu veel gelukkiger als single. Ben financieel totaal onafhankelijk. Heb mijn vrijheid. Doe waar ik zin in heb. Zou niet weten waarom ik nog een man nodig heb.
  • Danny De Graeve

    4 jaar geleden
    @Ronny Cuypers. Kies voor uwzelf, leef niet gekwelt, ander en beter. Ga daar van weg of gooi ze buiten.
  • RENE LENAERTS

    4 jaar geleden
    De seksuele trouw is een overblijfsel van de nood tot gezinsidentiteit en erfrecht. Mensen zijn van nature echter niet erg seksueel trouw. Belangrijker binnen een huwelijk of ernstige relatie is tegenwoordig de materiële trouw, de steun aan de partner en de verantwoordelijkheid voor kinderen, ook al rijdt men geregeld de scheve schaats, want dan blijft er een vorm van vertrouwen overeind.
  • Luc Besson

    4 jaar geleden
    Ga gewoon allebei regelmatig 'op een andere' en het leven zal zoveel aangenamer zijn ! Verandering van spijs doet eten