Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Willy Sommers’ echtgenote Cindy na hartoperatie: “Ik zei tegen hem: wil je nog verder met ons? Dan ga je nú binnen”

Showbizz“Het maalt door mijn hoofd: wat als hij er niet meer was geweest?” Nu Willy Sommers (67) door het oog van de naald is gekropen, is echtgenote Cindy (43) vastbesloten om hun mooie momenten samen nóg meer te koesteren. Dat vertelt ze deze week openhartig in Dag Allemaal. 

4 reacties

  • Danny Dupon

    4 jaar geleden
    Inderdaad, Raf Peeters, men noemt dit een coronarografie, geen operatie. Maar dat neemt niet weg dat een infarct niet uitgesloten was indien optreden.
  • Rudy Princen

    4 jaar geleden
    Rudy Princen Ik heb 2 dagen geleden hetzelfde meegemaakt . Ik maakte me inderdaad vooraf zorgen aangezien dit het eerste echt grote medische probleem was waarmee ik tijdens mijn ganse leven werd geconfronteerd .Nu na de ingreep gezien was het een klein euvel , je wordt er niks van gewaar , het meeste last had ik van het drukverband dat nadien rond mijn pols werd gelegd waar ze met die katheder waren binnengegaan . Gans die ingreep was mooi te volgen op een groot beeldscherm .
  • Nancy De Cloedt

    4 jaar geleden
    Willy,je moet je gewoon ontspannen en rustig blijven en genieten van elke dag die komt.Spoedig herstel
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Operatie?.Wordt dit niet een beetje overroepen?.Als stent plaatsen een operatie noe-men ,nu ja maar 't is een kleine ingreep en bij mij was het na half uurtje geklaard,vond het persoonlijk een spannende zaak je eigen hart zien kloppen ,hoe ze met de catheter tot in hart gaan en vervolgens je ader open maken.Het blijven liggen op bed nadien met een klem op je lies heeft nog het langste geduurd(2uur) en dat is niet zo prettig.