Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
1
SK Beveren BEV
  • 40' 90'+5' Goal Mats Rits
  • Tuur Dierckx Goal 53'

Bar slecht Club in extremis voorbij Waasland-Beveren, Rits zorgt in minuut 95 voor verlossing

Jupiler Pro LeagueLange tijd stevende Club Brugge af op puntenverlies tegen Waasland-Beveren, tot Rits hen bevrijdde in de 95ste minuut. Een dramatische prestatie, maar wel drie punten voor blauw-zwart.

33 reacties

  • Frank Van Driessche

    4 jaar geleden
    Na het veelvuldig vallen en tijdrekken moest er in feite 10 minuten langer gespeeld worden! Het is natuurlijk Beveren hun recht, maar het is niet om aan te zien. Reeds vanaf minuut 1 tijdrekken van de doelman. Brugge was idd zwak en inspiratieloos , en bij onze nieuwe spits stel ik mij veel vragen! Jelle was beter!
  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    Zouden desnoods 120 minuten hebben gespeeld ! FCB moesten zou winnen, dat was duidelijk !
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Club over verdiend gewonnen en rechtvaardigheid heeft geschied. Hoeveel balbezit en hoekschoppen? De doelman van Club kon films kijken in zijn doel en de weinige keren dat ze overkomen scoort een ex speler van Club natuurlijk. Overal spelen spelers van Club bij andere ploegen blijkbaar. Niemand wil 30 euro betalen om een wedstrijd te zien dat op één helft wordt gespeeld tegen een muur.
  • Alex Wellens

    4 jaar geleden
    Sinds de VAR moet een wedstrijd minstens 95min duren, verander dan aub de spelregels e
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    4 jaar geleden
    Weer eens bevoordeeld,zoals woensdag op Standard toen zuivere penalty niet werd gefloten.Hopelijk delen ze na speeldag 30 de punten van Club door 3.Zou niet meer dan logisch zijn toch?
  1. Rik De Mil staat voor speciale terugkeer naar Club: “Ik zou info kunnen vragen, maar ik wil mijn Brugse vrienden niet in die positie brengen”
    PREMIUM
    4

    Rik De Mil staat voor speciale terugkeer naar Club: “Ik zou info kunnen vragen, maar ik wil mijn Brugse vrienden niet in die positie brengen”

    “Ik zie ál hun matchen. En ja, ik denk nog steeds mee met Mechele of Nusa.” Na amper vier weken al keert Rik De Mil (42) als trainer van Westerlo terug naar het vertrouwde nest. Een gesprek met de voormalige cultuurbewaker over ‘zijn’ Club Brugge, Ronny Deila en het leven als assistent of T1: “Ik zou álles kunnen weten, maar ik wil mijn Brugse vrienden niet in die positie brengen.”
  2. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”