De in Parijs wonende Russische kunstenaar Pjotr Pavlenski.
Volledig scherm
De in Parijs wonende Russische kunstenaar Pjotr Pavlenski. © AFP

Rus die seksvideo kandidaat-burgemeester Parijs verspreidde, is opgepakt in andere zaak

De Russische artiest Pjotr Pavlenski, die verantwoordelijk zou zijn voor het verspreiden van de expliciete video van de Parijse kandidaat-burgemeester Benjamin Griveaux, is vandaag opgepakt door de politie. Het Parijse parket stelt dat hij opgepakt werd voor zijn mogelijke betrokkenheid aan een vechtpartij op oudejaarsavond.

8 reacties

  • Jef Pauwels

    4 jaar geleden
    Maak geen seksvideo's, dan gebeuren dergelijke dingen niet. Punt!
  • Chris Veepee

    4 jaar geleden
    En Rusland sponsort Marine Le Pen... In ieder belangrijk land willen ze hún pionnen zetten: VS, UK, etc. Valt onze € bijna?
  • Henri Dederen

    4 jaar geleden
    In hoeverre verschilt Macron nu van 'dictator' Putin? Als je het in de politiek wil maken moet je er voor zorgen dat je onbesproken blijft en zich niet gaan verschuilen achter privacy!
  • joseph verbeke

    4 jaar geleden
    Nadenkertje,en als die Rus nu eens een dubbel agent was om zo Macron en zijn vrienden in diskrediet te brengen?Het is niet de eerste keer dat ze in Frankrijk zowel van rechts als van links juist voor de verkiezingen van iemand de vuile was buiten hangen.
  • Koen Van Antwerpen

    4 jaar geleden
    De hypocrisie van het 'slachtoffer' is enorm. Schending van zijn privacy? Is liegen niet de grootste schending van jouw privacy?!