Zakaria Bakkali.
Volledig scherm
PREMIUM
Zakaria Bakkali. © Photo News

Onze RSCA-watcher gelooft niet meer in PO1: “12 op 12 pakken? Een utopie”

15 reacties

  • André Vermaelen

    4 jaar geleden
    Met Moeskroen, Anderlecht en Kortrijk, drie evenwaardige ploegen, wordt de strijd om de twaalfde plaats nog spannend.
  • Dirk Van Loo

    4 jaar geleden
    Oei, die gaan maar evenveel tv gelden krijgen als cercle dan ;-)
  • Stefaan Thielemans

    4 jaar geleden
    Helemaal oneens met dit artikel. Anderlecht is heel druk bezig met z'n wederopstanding. Maar dit is een lang verhaal die niet over één competitiejaar laat staan over één wedstrijd geschreven wordt. Alleen dachten sommigen, voooral suppoters, dat één goede speler een ploeg terug aan de top kan brengen...
  • bert verhaert

    4 jaar geleden
    Aan alle Kompany haters: trek uw ogen open en wees blij dat deze gentleman en wereldvoetballer een landgenoot is!!! Een voetballer en persoonlijkheid als hij hebben we nooit gehad en zullen we wellicht nooit nog krijgen. Als binnen 5 jaar onze Rode Duivels grotendeels zullen bestaan uit jongeren die Vince heeft helpen groot maken, zal iedereen weer maar eens beseffen wat deze man voor ons voetbal betekent! Koester hem ipv domme wartaal uit te kramen!
  • Robert De Meulder

    4 jaar geleden
    Weer een match verloren met Kompany in de ploeg.Op het veld is hij in zijn nadagen en als trainer stelt hij niets voor.Is al 6 maanden aan het zeggen dat het goed gaat met het Kompany concept en dat het beter en beter gaat.Hoelang zullen die blinde clubleiders bij Anderlecht het nog slikken?