Direct naar artikelinhoud
Televisie

Britse ‘Love Island’-presentatrice onverwacht overleden

Caroline FlackBeeld BrunoPress/PhotoShot

De Britse presentatrice Caroline Flack, onder meer bekend van ‘Love Island’ en ‘The X Factor’, is op 40-jarige leeftijd onverwacht overleden. Het bij de Britten bekende tv-gezicht werd levenloos gevonden in haar Londense appartement.

Een advocaat van de familie bevestigde aan onder meer de gezaghebbende The Independent  dat de presentatrice uit het leven is gestapt.

Flack kwam de afgelopen maanden in het nieuws omdat ze haar vriend, model Lewis Burton (27), zou hebben mishandeld. De presentatrice zou hem ernstig hebben verwond door met een lamp op zijn hoofd te slaan terwijl hij sliep. Flack ontkende de beschuldigingen afgelopen december, maar nam wel ontslag bij het in Engeland enorm populaire realityprogramma Love Island. Een Vlaams-Nederlandse versie van dit datingprogramma werd in voorjaar 2019 uitgezonden op Vier, met Viktor Verhulst als co-presentator. 

Caroline was een bekende naam in eigen land, bijvoorbeeld dankzij het presenteren van talentenjacht ‘The X Factor’ in 2015. Een jaar eerder won ze het twaalfde seizoen van de populaire dansshow ‘Strictly Come Dancing’.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.