Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kiki Bertens geeft forfait, Clijsters begint tegen Australian Open-finaliste Garbine Muguruza in Dubai

TennisHet zat er een beetje aan te komen. Kiki Bertens (WTA 8), die deze namiddag nog de finale van Sint-Petersburg voor de boeg heeft, zag het niet zitten om dinsdag al in Dubai aan te treden (tegen Kim Clijsters). Forfait dus van het Nederlandse reekshoofd en de tableau die moest worden aangepast. Garbine Muguruza (WTA 16) werd de geplaatste speelster en wordt nu de eerste tegenstandster van Clijsters bij haar comeback.

12 reacties

  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Een “nederlaag” was het misschien maar zeker GEEN zware nederlaag !
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Ze ziet er toch nog niet top fit uit Clijsters ik zou er nog niet te veel van verwachten. Puur op techniek winnen lijkt mij deze tijd toch wel moeilijk!
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    We hadden het hier al voorspeld dat er velen met een bang hartje zullen starten tegen Kim , en het is al zover. Je weet namelijk niet hoe Kim zal uit halen ? Denk dat ze al verder staat dan velen zullen verwachten . Hoewel er veel Belgen zouden lachen en willen dat ze verliest (ongelooflijk toch hoe de mens is tegenwoordig ). Dat zal haar nog sterker maken dan ,ik geloof in de toekomst dat ze top tien zal spelen .
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Bertens angstzweet tegen Clijsters ? Te gek voor woorden .
  • Hans Mannaerts

    4 jaar geleden
    Nico, van Jetlag zal geen sprake zijn. Zit welgeteld 1 uur verschil op. Ook temperatuur zal niet direct een groot issue zijn. Het is in Dubai nog altijd geen zomer en de temperatuur zit rond de 25°C te draaien.