BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sterke Iserbyt pakt na lange solo in Hulst tiende zege van het seizoen: “Het ging heel vlot”

VeldrijdenEli Iserbyt heeft in een winderig Hulst de laatste manche van de Ethias Cross gewonnen. De 22-jarige West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal maakte reeds in de openingsfase het verschil.

9 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Ik was daar en het was echt op het randje, tussen de wedstrijd van de junioren en de dames elite waaide er een boom om.Gelukkig zonder gevolgen, men heeft wat takken verwijderd en de cross kon verder gaan.Mooie wedstrijd gezien van Thibau Nys,Alvarado en Worst, bij de mannen een sterke Iserbyt.Toon kon opnieuw het gaatje niet dicht rijden naar Pidcock, dat wordt volgend seizoen een zware klant!
  • Filip Desmedt

    4 jaar geleden
    De mannenkoers in het veldrijden is tegenwoordig heel saai , de vrouwenkoers daarentegen is hopen spannender en leuker om naar te kijken . De strijd daar is wel degelijk heel wat groter dan bij de mannen , en ... ze zijn ook leuker om zien . Vandaag was het weer een heel mooi duel tussen Worst en Alvarado , net als gisteren toen was het Worst en Alvarado en Betsema . Ook andere kleppertjes zijn er als Kastelein en Vander Heyden , enz ....
  • Hans Peeters

    4 jaar geleden
    Met dank aan zijn ploeg(maats).....
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Over de plaatsen waar er rugwind was wordt niets gerept.En de startpositie daar mag eens over nagedacht worden want deze is nu wedstrijd vervalsend.Anders had we bij de vrouwen een grotere strijd met 3 toppertjes in plaats van 2.
  • Robbe Leyssens

    4 jaar geleden
    Merckx reed ooit door een sneeuwstorm in de Ronde van Italië. Deze veldrit was klein bier daarmee vergeleken. Proficiat Eli Yserbyt momenteel de beste Belg. MVDP heeft hier niks mee te maken.