Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koning neemt drie dagen tijd voor consultatieronde

Morgen start koning Filip met een consultatieronde van de partijvoorzitters, na het ontslag van koninklijk opdrachthouder Koen Geens afgelopen vrijdag. Aangezien er morgenvoormiddag nog verhitte partijbureaus gepland staan, begint de koning pas om 15 uur met zijn eerste gesprekken. Hij neemt zijn tijd tot en met woensdag. Alle voorzitters van de tien partijen die nog rond de tafel zitten, zullen opnieuw de revue passeren. 

182 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Flip is oudbollig en wil enkel behoud van zijn job en dotatie voor zijn familie. Daardoor zal hij enkel met de trado's spreken. We hebben behoefte aan een president, herverkiesbaar door en voor de bevolking. Alles anders drijft Belgie verder weg in de afgrond.
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    sire geen van de nva want ze gaan ons mooie landtje kapotmaken,vergeet niet wat gebeurt is met duitsland ,oost en west. het was ook een slime pipo zoals de wever.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Raoul Rouma goed gezegd . Proficiat . 810000 Vlaamse kiezers vertegenwoordigd door het Vlaams Belang worden gewoon aan de deur gezet. Is dit dan die fameuze democratie waar die van OVLD, CD&V , Groen en SPA de mond van vol hebben?
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Hij gaat die nieuwe voorzitter van de SPA toch niet het veld in sturen ? Nog een nieuwe fantast bij de SPA die denkt dat hij het warm water heeft uitgevonden . Te gek om los te lopen.
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    Hoe kan je splitsen als er zelfs geen akkoord bestaat om te splitsen? Boter bij de vis zeggen de Walen en je kan ze geen ongelijk geven.