VTM
Volledig scherm
© VTM

Vlaanderen smult van Christophe en Nick in ‘Blind Getrouwd’

TVTwee heerlijke flapuits, doodgewone gasten aan het werk als steward en ambtenaar en de allereerste homo’s die voor heel Vlaanderen in ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje stappen. Met zekerheid nu al de ‘vedetten’ van het nieuwe ‘Blind Getrouwd’-seizoen. De twee hebben na één uur televisie al meer goeds gedaan voor de holebigemeenschap dan duizend campagnes samen. En dan moet hun échte avontuur nog beginnen.

20 reacties

  • Christel Bastiaens

    4 jaar geleden
    Wat ben ik blij dat er nog goedlachse mensen bestaan en ik vind hier niks verkeerd aan wat andere ook mogen zeggen . Van mij mag het als je maar gelukkig bent en ik hoop dat de mensen die dit afkeuren ook zo'n humor hebben .Mag van mij nog .
  • michel De Blay

    4 jaar geleden
    Of hoe een zender zijn eigen kijkcijfers in de grond boort.
  • Ivo Vandeneynde

    4 jaar geleden
    Ik ben een beetje geschrokken van sommige reacties hieronder: alleen man en vrouw is natuurlijk, met homo's bij de oermens zouden we uitgestorven zijn, homo's binnenshuis maar niet op TV. We zijn in 2020 nog steeds niet veel geëvolueerd in verdraagzaamheid. Triestige reacties. Ieder heeft recht op een eigen mening maar het kwetst wel.
  • Cathy Lierde

    4 jaar geleden
    goed gesproken Gerard, voor mij een feelgood moment!!
  • ann gistelinck

    4 jaar geleden
    Ik ga vanaf dit jaar net kijken. Zaaalig die homo’s! Beide creme-gasten! En Sonny en Laura zien me er ook fijne mensen uit. Of het nu via dit programma zal zijn of niet, deze mensen gaan sowieso iemand vinden waarmee ze gelukkig zijn. Maar inzake de reacties die ik hieronder lees, wat is het triestig gesteld met de ingesteldheid vd doorsnee Vlaamse man. Jammer vr ons vrouwen, dat vooral gay mannen er goed uitzien en humor hebben.