Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlechtfans ontevreden over sluiting tribune na voetzoeker richting Mignolet

AnderlechtEen deel van de fans van Anderlecht is hoogst ontevreden over het feit dat de club geen beroep heeft aangetekend tegen de gedeeltelijke sluiting van de tribunes voor de match tegen Zulte Waregem. 

7 reacties

  • Francois Jonckheere

    4 jaar geleden
    Ze hebben gelijk, normaal moet er één thuismatch achter gesloten deuren worden gespeeld gezien de voorwaardelijke straf die nog lopende was/is. Nu worden zij alleen gestraft die een abonnement hebben voor die tribune. Langs de andere kant als ze de bommetjes gooier kennen maak hem dan bekend.
  • moons fons

    4 jaar geleden
    Sorry maar daar hing een voorwaardelijke straf van "één speeldag met gesloten deuren" boven hun hoofd ! Nu klagen is echt niet oké ! Bedankt de Goden (lees:euro's) die dit hebben klaargespeeld.
  • Geert Eembeek

    4 jaar geleden
    mogen content zijn dat het maar 1 vak is - want normaal was het wedstrijd achter gesloten deuren - maar dat lieten ze niet toe nog meer miljoenen verlies en ze sukkelen nu al met hun geld
  • Filiberke Jommeke

    4 jaar geleden
    Als ze toch in dat vak waren moet het toch mogelijk zijn de dader of daders aan te wijzen. Ga eens bij hen ten rade
  • marc ledure

    4 jaar geleden
    Die van den Anderlecht doen NOOIT iets t'is altijd een ander. Ze moeten het maar leren altijd op een ander te steken. Loontje komt achter zijn boontje.