Peter Verbeke
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Verbeke © Joel Hoylaerts / Photo News

Van Eetvelt drong aan op komst Peter Verbeke, die meer verantwoordelijkheid krijgt bij Anderlecht

AnderlechtAnderlecht heeft sportmanager Peter Verbeke (36) weggehaald bij AA Gent. Verbeke wordt in eerste instantie hoofdscout bij de ­recordkampioen. De overgang komt er op aandrang van Karel Van Eetvelt, de nieuwe CEO van Anderlecht.

5 reacties

  • Richard Naegels

    4 jaar geleden
    Kareltje zullen ze leren kennen als hij het in zijn kop heeft heeft hij het niet...........ergens anders
  • Robert De Meulder

    4 jaar geleden
    Anderlecht zijn vergaderzaal voor interne en zakelijke problemen puilt bijna uit van interessante ceo's .Nu nog over voetbal praten en alles komt in orde.Wat een poppen kast is me dat.
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Vanaf het moment dat een clubbestuur hetgeen er zich binnen de 4 lijnen van een sportveld afspeelt van ondergeschikt belang acht, zal het nooit goed gaan in het klassement. Het zal nochtans (voorlopig) nog altijd even goed gaan naast het veld: de contacten, de etentjes en recepties, de media, "het belangrijk zijn". Voor sommigen zijn pinten (+ wat er bij hoort) belangrijker dan punten.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Anderlecht is net als een Mexicaans leger, je kan je iedere week afvragen wie het nu voor het zeggen heeft.
  • André Vermaelen

    4 jaar geleden
    Begrijpelijk dat men Verschueren wil vervangen door iemand met wel een academische vorming. In de oude zijn tijd was het ook Phillip Colin die achter de schermen de zaken regelde, Verschueren was gewoon zijn handpopje.