Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Genk hekelt arbitrage: "Bepalende beslissingen alweer in ons nadeel”

Jupiler Pro LeagueGenk was niet goed, de scheidsrechter was nog slechter. Dat is de conclusie van Joakim Maehle en Hannes Wolf. “De bepalende beslissingen waren alweer in ons nadeel.”

11 reacties

  • ruddy claerhout

    4 jaar geleden
    Vervang de huidige scheidrechters. Ze kunnen het niet, en schaf de var ook maar af. Je hebt het of je hebt het niet ! Deze hebben het duidelijk niet. Verloren geld.
  • Dirk Tuymans

    4 jaar geleden
    Anderlecht heeft het weer gedaan. Anderlecht speelt liever play off 2 om Europees te kunnen spelen. Maar dat snappen hier de lomperiken hier precies niet.
  • Bart Vanderbruggen

    4 jaar geleden
    Genk moet niet te veel klagen: Standard was stukken beter. Bovendien werden de twee zwaarste overtredingen van De Waest (dit was zonder meer twee keer rood) gewoonweg niet bestraft, waardoor die nog een doelpunt kon maken. De enige ploeg die hier benadeeld werd, was dus eens te meer Standard, dat een puike, slimme wedstrijd speelde en terecht winnaar was.
  • Martin Soetaert

    4 jaar geleden
    Alle lades worden opengetrokken om Anderlecht toch " omhoog " te trekken en hen toch europees te laten spelen .....
  • Gunther Serneels

    4 jaar geleden
    Een verdiende overwinning van Standard dat wel,Genk was gewoon niet goed genoeg.Maar de scheidsrechtelijke beslissingen in het nadeel van hun begint idd wel wat op te vallen ja.