Jeff Gebhart.
Volledig scherm
Jeff Gebhart. © RV

Jeff (47) is het swipen beu: “Wie een vriendin voor mij vindt krijgt 23.000 euro”

Jeff Gebhart heeft het helemaal gehad met online daten. In die mate zelfs dat hij nu 25.000 dollar (23.000 euro) aanbiedt aan diegene die hem aan de liefde van zijn leven weet te helpen. De 47-jarige ondernemer uit Prairie Village (Kansas) liet speciaal voor de gelegenheid een website bouwen.

13 reacties

  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Er is iets wat veel heren niet doorhebben: namelijk dat dames veel zakelijker zijn, dan gedacht. Deze gespierde (jonge)man is te goed voor deze wereld, en te gevoelig. Een tip die ik zou geven, is: om te beginnen, veel inzetGELD beloven aan de toekomstige vriendin zélf. Het is beter dat het onromantisch begint, dan dat het onromantisch eindigt. (Maar ondertussen ook de spieren in vorm houden.)
  • Jos Plessers

    4 jaar geleden
    Wat is er verkeerd aan,om eens je klavier aan de kant te leggen en op de aloude manier aan een lief te raken?
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Het is eerder een kunst om vrijgezel te blijven. Heb dat nooit begrepen, er zijn genoeg dames. Ja, iedereen zoekt de juiste partner, dat snap ik ook wel. Maar met deze aanbieding loop men precies dezelfde risico als in het gewone leven. Ik heb liever 100 vrouwen gehad, dan alleen blijven en wachten op de juiste vrouw. Dat weet je pas als je een vrouw neemt, dan alleen blijven wachten totdat de juiste voorbij komt. Dan ben je misschien al 80 jaar en alleen.
  • Judith Wouters

    4 jaar geleden
    Ik geloof er niks van. Als hij zo bedrijvig is komt ge altijd iemand tegen. En met geld staan zwaaien is ook al verdacht.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Hoeveel krijgt de vriendin.