Koning Albert II is vandaag voor het eerst in het openbaar verschenen sinds hij toegaf dat Delphine Boël zijn buitenechtelijke dochter is.
Volledig scherm
Koning Albert II is vandaag voor het eerst in het openbaar verschenen sinds hij toegaf dat Delphine Boël zijn buitenechtelijke dochter is. © Photo News

Koning Albert II voor het eerst in openbaar sinds zaak-Delphine Boël

Koning Albert II is vandaag voor het eerst in het openbaar verschenen sinds hij toegaf dat Delphine Boël zijn buitenechtelijke dochter is. Samen met zijn vrouw koningin Paola en met koning Filip en koningin Mathilde woonde hij de jaarlijkse eucharistieviering bij ter nagedachtenis van de overleden leden van de koninklijke familie. Prins Laurent en prinses Astrid ontbraken op de plechtigheid.

5 reacties

  • irene van impe

    4 jaar geleden
    Albert moest uitgejouwd worden!
  • Yves Pinoy

    4 jaar geleden
    Hij ziet er ontspannen uit, niet zo krampachtig zoals de vorige keer. Misschien is ook voor hem de last van de schouder. Als het van Albert afhing was dat hele circus niet nodig geweest maar Paola dacht daar anders over.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Er zijn er veel van dat soort die verzwegen worden. Waarom halen wij altijd de schandalen boven. Verzweeg ze een dan is het voor Delphine ook een aangenamer leven.
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Schaf toch dat hele koningshuis meteen af. Gebruik het uitgespaarde geld voor meer nuttige dingen zoals armoedebestrijding, ouderenzorg, wetenschappelijk onderzoek enz... Vinden jullie soms niet dat het gedrag van sommige koningsleden aanstootgevend en beschamend is en onze huidige koning echt geen meerwaarde voor het land betekend. Je kunt je de vraag stellen welke land binnenkort?
  • romy snijers

    4 jaar geleden
    Vreemdgaan en op een ander een kind verwekken, er dan 50 jaar over liegen, en tot slot als goede christen naar de mis gaan... Klopt er iets niet?