Sam Verniers (23) uit Lommel probeert in Temptation menig hart te laten smelten als verleider. © VIJF

Lommelaar Sam (23) is ‘Temptation’-verleider: “Allesbehalve een saaie editie”

Op 28 februari gaan vier koppels weer de Temptation aan, VIJF stelt alvast de acht verleiders voor. Bij de acht ook een bronsgroene sixpack: die van Lommelaar Sam Verniers (23). “Bij mij geen woorden maar daden.”

Joey Bougard

LEES OOK. Dit zijn de verleiders van ‘Temptation island’

Het is nog even wachten geblazen, maar vanaf 28 februari brandt elke vrijdagavond de Ultieme Relatietest weer los. Zender VIJF stelde ondertussen al de acht verleiders voor die lijf en leden - maar toch vooral lijf - in de strijd gooien om de tere hartjes van Angela, Roshina, de Hasseltse Elke en Melissa te doen smelten. Daar zit ook één glimmende blote bast uit Lommel tussen: die van Sam Verniers (23), een hardwerkende zelfstandige car wrapper met een eigen zaak in Hechtel-Eksel. “Heb je al eens een sportwagen gezien die een bijzondere matte kleur heeft gekregen? Dat is wat ik doe: ik pak auto’s in met een kleurfolie, of met een bijzonder ontwerp.” Dat de verleiders elk weekend veelgevraagde gasten worden in discotheken, vormt dan ook geen probleem voor Sam. “Ik werk hard, draai lange uren, maar ben wel mijn eigen baas. Dus kan ik dat gerust combineren.”

Feestbeest dat gewoon zichzelf is

Op Temptation Island kreeg hij nu de opdracht om een van de vier dames in te pakken. “Ik werd vorig jaar door de casting aangesproken op de Hasseltse zomerbar Ipanema. Eerst zagen ze me eerder in Love Island, tot ze Temptation voorstelden: ‘Dat is echt iets voor u!’ Ik ben nogal een feestbeest, weet je. Ik heb dus niet lang getwijfeld over mijn deelname, nee. Ik hou niet zo van standaard, het mag allemaal een beetje zotter.”

Sams geheime wapen bij de verleidingsdans? Zijn losse heupen, lezen we. “Daar bedoelen ze mee dat ik vaak complimenten krijg over hoe goed ik kan dansen. Ik heb geen bijzondere verleidingstruc, buiten gewoon mezelf zijn. Dat is al een talent op zich. (lacht) Ik heb ook geen speciale openingszin. Bij mij draait het niet om woorden, maar daden. En misschien had ik wel een catchphrase, maar dan zou ik de afleveringen nog eens moeten zien want er is zoveel gebeurd.” (lacht)

Om maar te zeggen: het was allesbehalve saaie boel in Thailand. “Zonder iets te verklappen: het ging er dit jaar toch wel even anders aan toe dan op de vorige editie. Saai kan je het allesbehalve noemen. Tegelijk heb ik er alvast een goede vriendengroep aan overgehouden. En ik heb me ook geweldig geamuseerd tijdens Temptation.” Nu u nog, en dat elke vrijdagavond vanaf 28 februari.

Temptation Island, vanaf 28/2 op VIJF (20.35 uur).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer