BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kim Clijsters charmeert bij comeback: 36-jarige landgenote drijft Muguruza tot het uiterste, maar delft onderspit in twee sets

Kim Clijsters verloor maar charmeerde bij haar comeback in Dubai. Onze 36-jarige landgenote werd gestuit door Australian Open-finaliste Garbine Muguruza, het nummer 15 van de wereld. 2-6 en 6-7 (6/8). Een eervolle nederlaag, want in de tweede set toonde Clijsters vlagen van haar klasse. En of er muziek zit in haar derde carrière. 

65 reacties

  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    15000 euro ..... onbelast !
  • eduard janssens

    4 jaar geleden
    Het verschil is Rudi De Groof : dat Kim er iets zal van maken maar ze zal tijd nodig hebben : en dat Kompany en nog in geen 100 jaar nog geen deuk in pakje boter trapt en daar blijft het bij en toch dik betaald wordt !!
  • Leon Dendoncker

    4 jaar geleden
    Twee maal haar afscheid gevierd, zeven jaar er tussenuit, de ene blessure na de ander, wat gaat die daar nog zoeken, ze heeft haar tijd gehad, en als ze het nog zo graag doet, dan moet ze gaan spelen bij de veteranen. Tegen het jonge geweld dat er nu rondloopt is ze niet opgewassen.
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Kassa, kassa 17.000 euro verdiend zonder ook maar te winnen, vele andere tennissers kunnen daar enkel maar van dromen, ik vind het een schande ze moest terug onderaan de ladder begonnen hebben, comebacks loont blijkbaar en zeker als je weet waar de kassa staat.
  • james vroman

    4 jaar geleden
    duidelijke onderschatting en ongeconcentreerde partij van Muguruza vanaf ze een trapje hoger schakelde zag je duidelijk het verschil in snelheid en klasse ..