EPA
Volledig scherm
© EPA

Amazon-topman Jeff Bezos trekt 10 miljard dollar uit voor strijd tegen klimaatverandering

Amazon-topman Jeff Bezos lanceert het Bezos Earth Fund, zo heeft hij vandaag bekendgemaakt. Hij voorziet daarbij 10 miljard dollar (9,23 miljard euro) voor de strijd tegen de klimaatverandering.

6 reacties

  • Paul van de velde

    4 jaar geleden
    "We kunnen de aarde redden"! We moeten de aarde niet redden, die kan voor zichzelf zorgen zonder de mens. Het is de mensheid die door zijn gedrag de dampkring verpest zodat we binnen afzienbare tijd gif inademen en in een broeioven moeten leven. Er zijn een paar duizend miljard bomen nodig om ons enigszins te beschermen, maar liever de honderden jaren oude bomen omleggen dan er één te planten. En als men denkt met geld het probleem op te lossen, droom zacht verder.
  • Robert Van Garderen

    4 jaar geleden
    Vooral belasting technisch die gift.
  • Dirk Brouns

    4 jaar geleden
    Sorry maar voor die miljardairs moet je geen respect hebben. Liefdadigheid is goed ALS ze gewoon belastingen betalen. Liefdadigheid is een vorm van controle/macht en ze kopen er aanzien en respect mee. Voor belastingen betalen krijg je geen schouderklopje, headliner, ... zeer gevaarlijke ontwikkeling dit want het geeft hen macht
  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Goed zo, betaald het maar, jullie met jullie grote bedrijven, zijn de oorzaak van de veranderingen binnen het klimaat en milieu. Ze moesten al die grote bedrijven miljarden boete geven.
  • Jef Vanderpol

    4 jaar geleden
    Ik heb al meer dan 7 procent uitgegeven aan opgelegde klimaatmaatregelen. Het bedrag oogt mooit, maar de gewone mens is verplicht door de overheid om meer uit te geven.