.
Volledig scherm
. © Twitter Yves Boussen/Photo News

Tekengelden onbetaald, leasewagens weggetakeld: faillissement stilaan onafwendbaar voor Lokeren, maar De Vries blijft positief

Sporting LokerenVier miljoen. Waarvan twee deze week. Sporting Lokeren zoekt geld, veel geld. En snel, heel snel. Te veel en te snel, vrezen we. Want ook ex-voorzitter Roger Lambrecht wacht nog op 3,5 miljoen. Het faillissement lijkt stilaan onafwendbaar. Al blijft Louis de Vries positief: “Er komt een oplossing voor vrijdag.”

59 reacties

  • van Moer Octaaf

    4 jaar geleden
    Ik stel voor dat Anderlecht wat spelers verkoopt en die van lokeren overneemt: zo is de financiële put gedicht en behoudt men hetzelfde niveau van voetbal: viva Lokerlecht.
  • Guido De Wolf

    4 jaar geleden
    Een fusie met Zelzate???
  • jurgen maes

    4 jaar geleden
    Betaal eerst maar eens tsz en bedrijfsvoorheffing zoals ieder bedrijf, IPV gratis gratis gratis
  • Kurt Boeckaert

    4 jaar geleden
    Pieter De Ruyter, wat een grapjas ben jij !?? Anderlecht mag dan wel verliesmakend zijn, de activa (stadions,Neerpede, jong talent uit Aploeg,...) is nog altijd veel groter dan de passiva van de club, en ongetwijfeld veel groter dan alles van Lokeren samen! Daar is de tijd blijven stilstaan door wanbeleid vanonder andere Lambrecht”
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    En zeggen dat ze financiële voordelen hebben tov anderen , mogen roepen zo hard ze willen ze leven boven hun stand en betalen teveel aan leiding, spelers en transfers (Makelaars) . Ze hebben blijkbaar weinig, al dan niet betaalde, politieke vrienden of ze durven niet helpen door alle commotie rond de voordelen die ze nu al hebben .