Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Deze website toont hoe je woning energiezuiniger kan renoveren (en hoeveel dat kost)

WonenEr is een nieuwe website gelanceerd die uitgebreid uitlegt hoe je je woning energiezuiniger kan renoveren. Mijnbenovatie.be ondersteunt de renovatiedoelstellingen van de Vlaamse overheid en toont hoe energiezuinig jouw huis of appartement is, welke werken er nodig zijn en hoeveel die zullen kosten. 

19 reacties

  • Freddy De Vos

    4 jaar geleden
    Prachtig initiatief, wanneer laat men de prijs van de elektriciteit nog eens stijgen?
  • Stef van Dijk

    4 jaar geleden
    Leuk bedacht allemaal, maar ik heb al dubbel glas, waarom moet het 3-dubbel, vloer op volle grond waarom zou ik dat gaan isoleren dat zou een pakket op de vloer moeten worden en alles: tegelvloer, vloerroosters, plinten, deuren moet aangepast nee dank u 80mm rotswol voldoet ook al niet meer, en wat als ik dit wel zou aanpassen over paar jaar nog weer zeker
  • Marc Devuldere

    4 jaar geleden
    Heb de test gedaan en dit is een zoveelste aanslag op de privacy. Om het resultaat te kennen moet ge uw naam en adresgegevens mailadres enz doorgeven.
  • Paul Boeie

    4 jaar geleden
    En als we met z’n allen minder verbruiken drijven ze de energieprijs wel op omdat ze te weinig verdienen . Het mijne zal mijn tijd wel uitdoen zoals het is .
  • Wilfried Verhulst

    4 jaar geleden
    Kai Rombouts , wat bedoel je met de vergrijsde massa aan 60 plussers ? Ik ben ook 60 en toen ik 22jaar geleden mijn 3de huis kocht heb ik overal isolatie gestoken tijdens de verbouwingen , maar deze is nu ineens niet voldoende meer volgnes hun wijze raad. Dus een tip van een vergriijsde 60tiger , binnen enkele jaren is het geen jullie nu in je huizen steekt, weearl niet goed genoeg en zal je opnieuw in de kosten vallen of zullen er nieuwe normen bijgecreëerd worden