BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Magnette verwijt Geens en De Wever "onwaarheden en persoonlijke aanvallen"

PS-voorzitter Paul Magnette reageert via Twitter scherp op de kritiek van N-VA-voorzitter Bart De Wever en gewezen koninklijk opdrachthouder Koen Geens. "Ik nodig Koen Geens en Bart De Wever, die al drie dagen onwaarheden en persoonlijke aanvallen verspreiden, om er een beetje boven te staan. Dat soort houding helpt niet bij het zoeken naar oplossingen.”

177 reacties

  • danny janssens

    4 jaar geleden
    De CDV reageert als aangeschoten wild omdat ze in het abortus- en euthanasiedebat het onderspit moeten delven hebben en iedereen zal het geweten hebben : het euthanasieproces, de Ecolo politica en haar niet benoeming als rechter, Lembrechts bij de VRT en nu Magnette bij de regeringsonderhandelingen. Blijkbaar is iedereen de uitval van De Crem de dag voordien al vergeten. Als er iemand verantwoordelijk is voor het mislukken van paarsgeel is hij het wel. Niet te veel van aantrekken
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Magnette belooft zijn kiezers een pensioen van 1 500 €, goed wetende dat de rekening bij de federale overheid terecht komt. De PS kennende stuurt ze vervolgens de factuur naar de Vlaamse zelfstandigen en bedrijven. En als beloning schaft Ecolo vervolgens de salariswagens af en Groen installeert in heel Vlaanderen een LEZ. Zo kopen de waalse politici al jaren hun stemmen met Vlaams geld.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Die Magnette gelooft zijn eigen leugens het is niet NVA en VB die confederalisme invoeren het is de PS zij gaan er voor zorgen.Dan kan hij de 4 dagen werkweek zonder loonverlies invoeren gratis vervoer iedereen pensioen van 1500 euro.De cadeautjes die hij voor zijn PS vrienden voor ogen heeft betaald met Vlaams belastinggeld.Waar de Vlamingen moeten voor inleveren.
  • Raoul Van Bulck

    4 jaar geleden
    Als in een huwelijk, scheiden wanneer partijen onverzoenbaar zijn Of neem ze de helft van hun loon en de volledig partij subsidiering af tot zij een nieuwe regering hebben gevormd.Cordon sanitair geld nu ook al voor NVA tegenover PS
  • Kurt Decloedt

    4 jaar geleden
    De wever speelt paniekvoetbal... Ik voel zijn angst tot hier, als ik moet kiezen als Vlaming tussen de wever, geen of magnette dan kies ik magnette. De wever is een opportunist en geeft door de regering te verlaten ons in deze toestand gestort, hij hoopte op het einde van België, helaas.