Sp.a-voorzitter Conner Rousseau - opnieuw op sneakers - met koning Filip.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau - opnieuw op sneakers - met koning Filip. © BELGA

Conner Rousseau (sp.a) als eerste bij de koning: “Het gaat niet over Vlaanderen versus Wallonië, rechts versus links”

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau is vanmorgen als eerste partijvoorzitter van de dag ontvangen op het paleis. Rousseau - opnieuw op sneakers - wilde zich niet uitspreken over zijn voorkeur voor een coalitie, maar benadrukte de nood aan oplossingen. Hij wil “een sociale ommekeer”, maar ziet “een communautaire carrousel” niet ziten.

107 reacties

  • Leo Kaya

    4 jaar geleden
    De samenleving is geïndividualiseerd. Ikke en de rest kan stikke. De anderen mogen in miserie leven, zo lang ik maar mijn dikke nek kan uitsteken en boven anderen uittronen. Je merkt dat dus ook in de politiek. NVA is groot geworden door te polariseren. Vlaams Belang leeft helemaal in de wolken, maar overtuigt de Vlamingen die beantwoorden aan de beschrijving hiervoor. Pas later zullen onze kinderen spuwen op dit deel van Vlaanderen. Hopelijk komen die nooit aan de macht.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Ze blijven blind voor het probleem De Vlamingen betalen om de Walen in leven te houden maar moeten zwijgen en doen wat de Walen willen.In 1830 hadden de Walen er geen problemen mee dat er jaarlijks In Vlaanderen mensen stierven van honger.Dat is de SOLIDARITEIT van de Walen het toverwoord als het om de Vlaamse miljarden gaat Tom Faes.Het zijn en blijven profiteurs wij moeten in Vlaanderen inleveren zodat zij in hun hangmat kunnen blijven hangen.Ze gingen Vlaanderen voorbij steken.
  • Rene Philips

    4 jaar geleden
    Met uwe kinderpraat en steeds weer hetzelfde herhalen gaat ge rap uitgepraat zijn.
  • philippe vander haeghen

    4 jaar geleden
    Na de zachte winter vallen de eikels wel heel vroeg uit de bomen...
  • frans Venloo

    4 jaar geleden
    De koning speelt mee met deze politiek achter de schermen .Zo begint het meer en mee r over te komen .Een koning is koning van alle Belgen en dit is niet het geval in deze politiek na de verkiezingen.