Alexander De Croo (Open Vld).
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander De Croo (Open Vld). © AFP

Alle wegen leiden naar Alexander De Croo

De meest logische optie is dat koning Filip morgen vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) lanceert. “Bij eliminatie van andere scenario’s weliswaar, want een goede oplossing is er niet meer.”

123 reacties

  • guido blok

    4 jaar geleden
    Het is al langer geweten dat de fam De Croo en dan zeker papa, goede vriendjes zijn met het koningshuis. Dus past helemaal in het plaatje
  • Peter De Pril

    4 jaar geleden
    2 pistes om regering te maken. 1) cordon tegen extreem rechts, dan ook tegen andere extremen, dus extreem links. 2) of je heft het cordon op en kiest voor de democratie zoals de kiezer heeft beslist. En gaan ze nu dan nu eindelijk eens stoppen met oorlogje spelen en doen waar de kiezer recht op heeft. Als de kiezer wordt verplicht om te stemmen, dan moet die stem gehoord worden, anders is dit in strijd met ons stemrecht.
  • Rik Vrachten

    4 jaar geleden
    Andy Berge , awel dan gaan de mensen zoals Danny Janssens 50% belastingen betalen op hun inkomen + de 14% rsz = 64% afgeven = 36% netto loon !! En dit voor de crazy voorstellen v.d PS . Denk die Belgischen dat rap beu zullen zijn ???
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    Alexander De Croo weet ge de stekker nog liggen die u er de vorige regering uit getrokken heeft.
  • Geert Vermuyten

    4 jaar geleden
    Zoontje van ....een super royalist en zéér royaal in het graaien en binnenrijven van het familiekapitaal op kap van de belastingslaven . Vld zal onder de kiesdrempel verdwijnen !!