Paul Magnette.
Volledig scherm
Paul Magnette. © RV

Magnette richt zich na alle heisa tot Vlamingen: "Zen blijven”

In een video op Twitter legt PS-kopstuk Paul Magnette uit waarom de regeringsvorming zo moeilijk verloopt en waar het voor de PS knelt. “Zen blijven” is zijn conclusie, in een filmpje dat duidelijk bestemd is voor de Vlaamse kiezer.

190 reacties

  • Peter Nols

    4 jaar geleden
    En Vanaeken, als de Vlamingen van de Walen af zijn dan is het de beurt om komaf te maken van de Limburgers en dan van de West-Vlamingen, vervolgens van de rossen enz. Die separatisten zijn geen politici, dat zijn beëdigde ruziemakers.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    De meest bekwame politieker die toegeeft dat het land onwerkbaar is Peter Nols maar loop weg van de onderhandelingstafel.Geen dialoog wil aangaan met NVA want het moet het programma zijn van de PS arrogantie.Solidariteit het toverwoord van de PS Gino Denil.De Walen mogen niet verarmen zij Elio dus moeten de Vlamingen betalen zodat ze niet verhongeren.Een aparte sociale zekerheid Gino Denil gaat Vlaanderen zelfs minder kosten Walen grabbelen 60% uit de SZ met 4 miljoen inwoners u schrijft onzin.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Toegeven dat het zo niet verder kan,er over praten,als er dan moet beslist worden, gaat de bekwaamste politieker lopen Peter Nols.VB en NVA komen op voor Vlaanderen iets dat de trado partijen al 25 jaar niet meer doen.Die denken aan meer postjes en hun zuilen(arco).Vlamingen betalen extra belastingen maar na 25 jaar extra belastingen en honderden miljarden.Zouden de problemen toch van de baan mogen zijn er is juist NIKS veranderd de kloof word groter ze zijn onbekwaam.
  • Carlo Blanckaert

    4 jaar geleden
    Hoop dat alle Vlaams Belangers eens wat meer hun verstand gaan gebruiken en allemaal op de NVA stemmen. Kijk eens in Groot Brittanië wat Johnson klaar gekregen heeft. Gewoon mede dankzij de stemmen van een ander bijna gelijkgezinde partij. VB komt toch nooit aan zet. De Nva zijn ze stilletjes klein aan het krijgen. En dit allemaal dankzij het heers en verdeel politiek van de linkse Waalse partijen met steun van Groen, Sp.a en openVld. Wat denken die Vlamingen wel. Terug in jullie kooi en rap.
  • Luc Broes

    4 jaar geleden
    Magnette eerste minister en de Vlamingen betalen voor zijn zotte kuren!