Maradona.
Volledig scherm
Maradona. © TNT Sports

Beelden van Maradona tijdens match doen flink de wenkbrauwen fronsen, plaatselijke media komen met verklaring

Time-outDe social media hebben een vette kluif aan een video van voetballegende Diego Maradona. De beelden, die zich als een lopend vuurtje verspreiden, tonen Pluisje tijdens de Argentijnse competitiematch tussen Rosario Central en Gimnasia La Plata. Van die laatste ploeg is Maradona op dit moment de trainer. En dat is een belevenis in het voetbalgekke Zuid-Amerikaanse land. Plaatselijke media komen alvast met een verklaring voor wat er zich op de beelden afspeelt.

7 reacties

  • marion vermoet

    4 jaar geleden
    Het bekende trainers”Briefje”
  • johan vandeweghe

    4 jaar geleden
    wat hij binnen speelt zal mij worst wezen !
  • Loesje Vranken

    4 jaar geleden
    2 mannen springen onmiddellijk op te beletten dat men iets kan zien. Natuurlijk is dit iets wat het oog niet mag zien. Je moet niet vragen wat. Hmm hoe laag kan men vallen om zulke dingen te verorberen en uw lichaam kapot te maken denk ik dan. Hij kan beter geld schenken aan goede doelen.
  • egbert vansteenstraeten

    4 jaar geleden
    Zal wel gewoon medicatie zijn maar door zijn verleden zullen die wel uit voorzorg dat gedaan hebben! Als die drugs wilde kon hij dat voor, tijdens de rust en na de match gerust genomen hebben, waarom persé tijdens de wedstrijd waar iedereen het kon zien.
  • Alex Millian

    4 jaar geleden
    Op de cambeelden zelf van TNT zie je dat het pillen zijn. Let er ook op hoe hij de eerste 70 minuten bijna nooit een slok drinkt, en vanaf die pil de volle 20 minuten om de 15 seconden drinkt... hahahaha