ShutterStock/RV
Volledig scherm
© ShutterStock/RV

Vrouw laat rugleuning vliegtuigstoel zakken, man achter haar begint erop in te beuken: “Ik was doodsbang”

Een Amerikaanse vrouw heeft verteld hoe haar vliegreis in een nachtmerrie veranderde nadat ze de rugleuning van haar stoel liet zakken tijdens een vlucht. De man die achter Wendi Williams zat, vond dat niet leuk en liet dat duidelijk blijken. Het dispuut liep uit de hand en leidt nu ook tot een hevige discussie op sociale media over of het wel oké is om achterover te leunen op het vliegtuig.

55 reacties

  • Stefaan Knockaert

    4 jaar geleden
    @Bert Van den bossche: ook u kan, als egoist,ervoor kiezen om in business te gaan reizen.Dan stoort u geen andere mensen ! Denk eens aan de andere mensen in plaats van aan u zelf !
  • Linda Deyaert

    4 jaar geleden
    Het probleem is dat de stoelen veel te dicht bij elkaar staan, enkel om zoveel mogelijk volk in het vliegtuig te proppen. Irritaties zijn bijgevolg onvermijdelijk.
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Zelf doe ik het niet maar als ze niet willen dat die stoelen achteruit kunnen moeten ze het ook niet zo bouwen dat het mogelijk is om te doen..
  • Carlo Blanckaert

    4 jaar geleden
    Het is duidelijk dat de man achter haar zijn stoel niet naar achter kan doen en dus 'geplet' zit tussen zijn rugleuning en de hare. Ofwel alle stoelen naar achter ofwel geen. De maatschappijn had die laatste zitjes moeten weghalen.
  • bert Van den Bossche

    4 jaar geleden
    Ik leg me altijd zo ver mogelijk naar achter. Het kan en mag en is deel van uw betaalde plaats. Als iemand hier geen last van wenst te ondervinden kan men voor een meerprijsje extra ruimte kopen in eerste klas...