Bridget Maasland
Volledig scherm
Bridget Maasland © Instagram

Bridget Maasland over verzoeningsgeruchten André en ex Monique: “Er zijn rare dingen gebeurd”

ShowbizzBridget Maasland heeft een paar ‘verschrikkelijke maanden’ achter de rug. Volgens de RTL-presentatrice (45) waren de bedreigingen op social media en de leugens die werden verspreid de reden van de relatiebreuk tussen haar en zanger André Hazes (26). De geruchten dat er iets is voorgevallen op Curaçao, zijn volgens “haar weten” niet waar. Al is ze daar toch niet bijster zeker van.

9 reacties

  • raf stevens

    4 jaar geleden
    Pubergedrag, van Dré zou ik het nog begrijpen, maar van een vrouw van een stuk in de veertig verwacht je toch niets anders.
  • Franc saas

    4 jaar geleden
    Als het goed is,als ze willen opvallen ...ja dan moet het in de media en het kan dan niet genoeg zijn ,maar bij problemen dan willen ze van de media niets weten en is alles onjuist ....vreemd hé .
  • jurgen vergaelen

    4 jaar geleden
    Ze lopen over van zichzelf en dat in combinatie met de asociale media is het recept voor brokken in de keel. Prima voorbeeld voor zoonlief.
  • Anne JACOBS

    4 jaar geleden
    Eerst alles open en bloot en dan bleiten dat men hen met rust moest laten, ook al op YouTube gezien. Blijf dan weg van sociale media!
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Volwassen kinderen noem ik dit , en dan denken ze slim te zijn en zeker den André die denkt een goede vader te zijn . Als iedereen zo zou zijn , het zou nogal in het honderd lopen .