.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Thinkstock

Zo krijg je meer beenruimte op het vliegtuig: ‘de truc met rij 12' en de pluszone in de lucht

De discussie over plaatsgebrek op het vliegtuig laait weer op na het zoveelste incident, nu uit de VS. Een passagier van American Airlines, die haar rugleuning had laten zakken, gooide een video op Twitter van de man achter haar die constant tegen haar stoel zat te timmeren. Ze zijn herkenbaar, de frustraties op 8.000 meter hoogte. Maar er valt wat aan te doen.

16 reacties

  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Elke passagier heeft het recht om zijn zetel achteruit te plaatsen. Indien u dit niet kan verdragen en extra ruimte wenst, kan u steeds premium of business boeken.
  • Ronald Van Roy

    4 jaar geleden
    Ik ben 1.92 reeds vaak probleem gehad doofdat mensen het nodig vinden om zoals thuis in bed te kunnen liggen . Op een vlucht in de dag is het voor niets nodig die "ligstand". De lange afstandsvluchten vallen meestal mee doordat vliegtuigen groter zijn. Mij zal je nooit in een Ryan air zien !
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Vroeger was vliegen een plezier nu is het een calvarie mij niet meer gezien.
  • Willy VanErps

    4 jaar geleden
    Gewoon zorgen dat de zetels niet naar achteren kunnen klinken. Ik vlieg 2 x per maand en laat de stoel haast nooit achterover leunen. De passagier achter je kan dan immers zelfs zijn tafeltje niet uitklappen.
  • alexander symons

    4 jaar geleden
    Dominique Hermys idd daar heb je meer beenruimte als je bij betaald. Maar iemand moet toch niet extra gaan betalen om gewoon normaal rechtop te zitten. Wil je meer luxe. Meer been ruimte. Kunnen liggen enz.. dan betaal je maar bij