Winkelen in de Action is als een schattenjacht
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelen in de Action is als een schattenjacht © Photo News

Prijsbrekers zoals Action zijn niet alleen succesvol omdat ze goedkoop zijn: “Winkelen is daar een echte schattenjacht”

Goedkope winkels boomen: Action groeit als kool en straks lokt Mega World de klant met superlage prijzen. En we gaan niet alleen naar die prijsbrekers omdat ze zo goedkoop zijn. “We willen verrast worden en nieuwe dingen ontdekken. Winkelen wordt een schattenjacht”, zegt expert Gino Van Ossel.

16 reacties

  • freddie Duster

    4 jaar geleden
    Zowat wekelijks kom ik daar over de vloer.Nog geen"brol"gekocht,daar kies je zelf voor.En idd,het is een"snuffel"winkel,leuk voor een gepensioneerde,die tijd zat heeft.Een grote snijplank kost daar €4,5.Gewoon kopen om kapot te zagen met mijn figuurzaag machine,veel goedkoper dan een plankje uit een Brico of Gamma.Nog een goedkoop led-stripje erbij en ik heb dagen plezier van mijn hobby.Action is dus TOP...
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Hun sterkte is het gevarieerd aanbod, dat vind je nergens. Er ligt altijd wel iets dat je kan gebruiken en voor het geld moet je het zeker niet laten.
  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    Jawel, heb er ooit Jaguar "eau de toilette" gekocht !!!
  • Kristel Pluche

    4 jaar geleden
    In action veel brol en direct kapot, ik geef liever wat meer uit voor degelijk materiaal
  • mark deleener

    4 jaar geleden
    Ik koop veel via Aliexpress online. Voorbeeld merk batterij voor mijn motor. Kost bij ons 139 euro, bij aliexpress 27 euro, enik hoef niet naar een Lez zone.