Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © REUTERS

Prins Andrew viert 60ste verjaardag in mineur: vrienden zeggen massaal af voor feestje

RoyaltyVandaag viert de Britse prins Andrew zijn zestigste verjaardag, al wordt het een feestje in mineur. Dat Andrew genoemd wordt in het Epstein-schandaal, weerhoudt veel voormalige vrienden ervan om hun opwachting te maken. Dat schrijft de Daily Mail. 

5 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Echte vrienden moet je hebben, die kan je verdienen. Maar niet in die kringen waar je altijd in geleefd hebt. Maar ja jij hebt daarvoor gekozen. Draag daar nu ook maar de gevolgen van.
  • Peter Van den broecke

    4 jaar geleden
    Macht boven alles!
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    robrecht: mensen die hier uitgenodigd worden zijn geen sukkelaars zoals jij en ik - die zwemmen zelf in het geld maar het enige waar ze echt waarde aan hechten is hun reputatie!
  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    Feestje gaat wel door (op een geheim eiland en met veel te rijke zakenlui die het nu niet kunnen permitteren om te zeggen dat ze toch niet zullen feesten op/over de rug van de kleintjes)(of straks in/voor het gezicht van de Schotten of de Ieren)
  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    wat stond erop het menu en indien hij het zou vragen, voor vervoer zorgend, waarom niet. Zou toch een herinnering voor het leven zijn want hoeveel mensen bejegend men niet in zijn leven, professioneel en privaat, die nu ook niet direct zuiver op de graat zijn maar waarvan men het niet weet