Beeld ter illustratie, Brussels Airport.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, Brussels Airport. © BELGA

Stiptheidsacties op Brussels Airport tijdens uittocht krokusvakantie: mogelijk morgen al hinder

De luchtvaartpolitie gaat mogelijk morgen al starten met stiptheidsacties aan de paspoortcontrole. Ook vrijdag wordt er vermoedelijk actie gevoerd. De wachttijden tijdens de uittocht van de krokusvakantie kunnen oplopen, zo meldt VTM Nieuws. Het is zeker aangeraden om op tijd te komen. 

32 reacties

  • Maria Van Breda

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk, gaat het spel weer beginnen? Het werd weer eens tijd dat er gestaakt wordt op Zaventem. Toevallig weer in een vakantieperiode.. Schande.
  • Bill Henckx

    4 jaar geleden
    Toch merkwaardig dat die kerels (met een niet onaardige wedde door ons betaald) steeds gaan staken bij een vakantieperiode. De vakbonden verzieken steeds de vakantie van andere werknemers. Politiekers doe daar iets aan in plaats van te leuteren over een beleidsplan tegen 2050.
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Kan de luchthavenpolitie zeer goed begrijpen, steek de schuld op de directie, zij zijn verantwoordelijk hiervoor.
  • Bart Van Driessche

    4 jaar geleden
    Dank u wel vakbonden om de werkende mensen te pesten!!!
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Ik kan erin komen dat er een conflict is en dat er gestaakt wordt, maar waar ik niet mee akkoord ga is het feit dat het net weer de gewone mensen zijn die getroffen worden. Pure pesterij van vakbonden die zoals met het openbaar vervoer liever een rondje burgertje pesten doen dan het uit te vechten met diegenen die de oorzaak zijn van het conflict. Zo is er geen draagvlak voor de zaak en verafschuwen burgers terecht de vakbonden.