rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Na het ‘Duivelskoppel’ jaagt politie verder op deze criminelen: vierdubbele moordenaar, duiveluitdrijver en slechtst verstopte voortvluchtige ooit

Het ‘duivelskoppel’ zit dan wel veilig achter Belgische tralies, de politie jaagt gewoon verder op de resterende criminelen op hun Most Wanted-lijst. Er zijn nog genoeg misdadigers om op te sporen. Onder hen een vierdubbele moordenaar, een duiveluitdrijver en de slechtst verstopte voortvluchtige aller tijden.

11 reacties

  • Valentijn Jacobs

    4 jaar geleden
    Die man heeft ook de Franse nationaliteit, maar dat land zegt foert ze hebben daar al criminelen genoeg, na,40 jaar invoer zit Frankrijk ook vol criminelen, in ons land zitten 10.000 gevangen waarvan 7.000 met een dubbele nationaliteit, wanneer gaan ze daar eens iets aan doen ? Een besparing van 350 euro per dag en per kop .
  • guido verlinden

    4 jaar geleden
    Als ge ziet hoe het hier gaat in de gevangenis,dan hoop je dat ge snel gepakt wordt wat een luxe!!!!!!!!
  • Jo Bosman

    4 jaar geleden
    Waarom haalt ons land steeds criminelen terug uit het buitenland. We hebben er in ons land al genoeg en ze kosten de burger een pak geld.
  • benny mange

    4 jaar geleden
    Oe waar zijn de ministers die zoveel verduisteren in voordeel voor eigen zak moeten die er niet tussen
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Waarom worden die bvb niet eens op nationale tv zenders getoond. Die worden hier in Belgie nog niet eens in de publiciteit gesteld. Hoe zouden die dan in het buitenland herkend kunnen worden. In Nederland heb je opsporing verzocht een geweldig programma waar dat van vtm niet aan kan komen rieken. Maar zelden dat daar zaken van Belgie in te zien zijn alhoewel de grens vlakbij is. En omgekeerd ook al niet. Nederland heeft nog eentje gevonden in een golfstaat.