Hannah Baxter en haar kinderen. Ze overleefden het drama niet
Volledig scherm
Hannah Baxter en haar kinderen. Ze overleefden het drama niet © Facebook

Familiedrama schokt Australië: bekende rugbyspeler (42) steekt vrouw en kinderen in brand

Australië is sinds vanochtend in de ban van een gruwelijk familiedrama. Intussen is er meer informatie bekend over de feiten: Rowan Baxter, een voormalige rugbyprof, heeft zijn vrouw en drie kinderen om het leven gebracht door de auto van zijn gezin in brand te steken. Daarna beroofde hij zichzelf van het leven.

15 reacties

  • MYRTHE PASS

    4 jaar geleden
    Het geeft toch ook aan dat de mannelijke partners in zo'n familiedrama's helemaal niet om het leven van zijn kinderen, zijn eigen vlees en bloed, geeft. Als hij problemen heeft, moet hij niet raken aan zijn mooie kinderen. Het geeft precies aan, dat die mannen een narcistische persoonlijkheidsstoornis hebben. De mannelijke partner moet het beter hebben, dan zijn vrouw en kroost. Lukt dit niet, dan doodt hij zijn rivalen.
  • Filip Vanlaeken

    4 jaar geleden
    Wat drijft iemand zover ? Was de vrouw te hebzuchtig ? Waren de advocaten te graaierig ? Of was het puur persoonlijk ?
  • eduard janssens

    4 jaar geleden
    Inderdaad Marianne ik moet je 200 procent gelijk geven , sommige denken altijd dat partner hun persoonlijk bezit is!! de mijne is ook afgestapt heb ze ook niet tegen gehouden .
  • Andre van deun

    4 jaar geleden
    @Marianne Van den Lemmer. Ook zulke zottinnen die hun man tot het uiterste drijven lopen hier rond.
  • Vanessa Huysmans

    4 jaar geleden
    Hoe meer men heeft en past in een perfect plaatje hoe moeilijker schijn van geluk te bewaren...iets verliezen betekend dan gauw het einde...de tol van materialisme is egoïsme.