Op Curaçao zou de vonk dan helemaal overgesprongen zijn tussen Monique en André. Het voormalige koppel werd zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd.
Volledig scherm
Op Curaçao zou de vonk dan helemaal overgesprongen zijn tussen Monique en André. Het voormalige koppel werd zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd. © Ferry de Kok

Hereniging in de maak? André Hazes overnacht bij ex Monique na kusfoto op Curaçao

ShowbizzZijn relatie met Bridget Maasland (45) is op de klippen gelopen, maar het ziet ernaar uit dat André Hazes (26) niet al te lang bij de pakken blijft neerzitten. Privé bericht namelijk dat de Nederlandse zanger de nacht heeft doorgebracht bij zijn ex Monique Westenberg (42).

10 reacties

  • Yvonne Scevenels

    4 jaar geleden
    Och madam heeft weer dikke reis gehad, hoeveel. Keer is al niet geweest na dikke reis weer goed gin voor hoogstens 2 weken hahaha, zijn alle 3 niet echt normaal hij al zeker niet zijn ex is goldigger en die ander ex was haar zoveelste al. Wat een dikke hollandse erwtensoep met veel worst erin zo een soap binnen kort kunnen zij en die Birgit elkaar de hand geven zo een circus
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    Hij is dus echt beteraf met een echte moeder figuur zoals Monique, zij weet hoe ze kinderen moet opvoeden, zij heeft er 2... En hij is, echt op zoek naar een echte moederfiguyr want zijn echte moeder heeft hem echt verwaarloosd, dus uiteindelijk komt alles goed!
  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Misschien nog een broertje of zusje maken vooraleer we een pauze in onze relatie maken !Hahaha ik kom niet meer bij hahahaha ik kom niet meer bij hahahaha.
  • Mark Van Damme

    4 jaar geleden
    Goed zo. Zal ze leren een man met kind proberen af te pakken.
  • Feline Noé

    4 jaar geleden
    Wat heeft die man met vrouwen met leeftijden van zijn moeder?