Hooverphonic
Volledig scherm
Hooverphonic © Photo News

Bookmakers voorspellen 10e plaats voor Hooverphonic: “We hadden eerst een ABBA-achtig nummer klaar”

SongfestivalSongfestivalkenner Jens Geerts voelde Hooverphonic aan de tand over hun deelname in Rotterdam. Alex Callier onthult dat Hooverphonic oorspronkelijk met een “ode aan ABBA” naar het Songfestival wilde trekken.

16 reacties

  • willy zachel

    3 jaar geleden
    trekt weer eens op niks die Callier denkt ook dat hij het warm water heeft uitgevonden de maan heeft totaal geen feeling voor goede songs !
  • Anne Marie De Keersmaecker

    4 jaar geleden
    Had dat ABBA-achtig liedje gebracht en uw broek aan de kritiek van de VRT geveegd dan was het tenminste goed geweest,nu is het echt om niet te winnen,alhoewel ik een beetje de indruk heb dat er veel Balads deelnemen
  • Tim Diesel

    4 jaar geleden
    Al hun pluimen van in de beginjaren verloren. Ze hadden in oktober een Abba nummer klaar waar ze zo overvol van waren maar VRT zei blijven schrijven en dan kregen we dit gedrocht van een nummer. VRT selectie heeft duidelijk een voorkeur voor James Bond nummers van den Aldi en Betweter Alex Calier ziet de bui al hangen en zoekt al excuses. Het zoveelste eurovisiedebacle van de VRT.
  • Mario Audenaert

    4 jaar geleden
    Alweer zo'n typisch Hooverphonic,zagend slaaplied. Komt niets van in huis.
  • Bjorn Robberechts

    4 jaar geleden
    Ik sluit me aan bij de mening van Franc Saas. Ik ben ook een Hooverphonic fan, maar dit liedje kan me ook niet bekoren. Ik had veel beter van deze groep verwacht. Zeker voor dit muziekfestival.