Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. © Photo News

Het voorwoord van Carl Devos in het nieuwe boek van Tom Van Grieken: ‘Eerlijke analyse’ of ‘kille afrekening’?

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft een kritisch voorwoord van UGent-professor Carl Devos voor zijn nieuwe boek ‘En nu is het aan ons’ laten schrappen. Volgens de uitgever was het voorwoord “één grote, kille, rancuneuze afrekening” met de partij. Ontgoochelend voor een partij die de vrijheid van meningsuiting zo hoog in het vaandel draagt, vindt Devos. “Als ze niet tegen kritiek kunnen, waarom vragen ze mij dan?”

11 reacties

  • Johny Goessens

    4 jaar geleden
    Dit voorwoord zegt nu meer dan het ganse boek !
  • marc van cauter

    4 jaar geleden
    Maak die man president van europa en veel zal opgelost worden! Misschien kunnen we dan terug na 18 u eens buiten komenWie weet of liever nog meer blauw op straat met het huidige bestuur ? Als er nog blauw te vinden is
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Waarom vraagt die aan Carl Devos om in zijn boek te schrijven, een doorzichtiger aandachttrekker om een boek te promoten bestaat niet.
  • Ivan Willems

    4 jaar geleden
    Tom is een man met echte visie. Hij wordt een groot staatsman. De andere partijen worden verworpen. Hij luisterd tenminste naar de gewone man in de straat. Mijn stem krijg je.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Dat vraag ik me ook af: als Van Grieken geen kritische mening wou, waarom vroeg hij dan een kritische mening en vroeg hij het uberhaupt aan Devos?