Afgelopen maandag organiseerde Pegida een anti-migratie betoging in Dresden.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen maandag organiseerde Pegida een anti-migratie betoging in Dresden. © AFP

Opgang van extreemrechts in Duitsland: ‘Duitse uitzondering’ is niet meer

De ‘Duitse uitzondering’ is niet meer. Extreemrechts is terug bij onze oosterburen. “Wir schaffen das” en de gevolgen van de migratiepolitiek van Merkel haalden de geest definitief weer uit de fles.

7 reacties

  • William Bonny

    4 jaar geleden
    De enige verantwoordelijken voor deze problemen zijn Merkel+de E.U met hun migratie politiek!!!, Ze hebben beide hun migratie plannen en de open grenzen doorgevoerd!!!, Dit zonder enige rekening te houden met de mening van al de inwoners van de E.U landen!!!, Merkel+de E.U hebben de migratie+open grenzen verplicht opgedrongen aan de E.U inwoners!!!, En zoiets wreek zich!!!, Het kan toch niet,dat een handvol rood&groene politiekers beslissingen nemen voor een heel continent!!,
  • Piet Vanderhaagt

    4 jaar geleden
    Inderdaad Piet, Wat Merkel betreft mag iedereen komen genieten van de Europese sociale stelsels, maar genoeg is genoeg en teveel is teveel... En dan zijn die politiekers, die het geld van de werkende burgers door ramen en deuren buiten smijten, verbaast dat er rechtse reacties komen ? Onze eeuwenoude normen en waarden worden verdrongen door mensen die vluchten voor hun eigen normen en waarden, maar die dan wel hier willen invoeren ?
  • Alain Maes

    4 jaar geleden
    Ja, hopelijk gaat het niet zo ver komen in belgie want onze politiekers doen er alles aan om dit niet te voorkomen
  • Pierre Dijk

    4 jaar geleden
    Kijk naar eigen land met eigen volk eerst. Zelfde slag!
  • boudewijn schepers

    4 jaar geleden
    Hoe zeg men ook weer men oogst wat men zaait dit is zeker van toepassing op Europa