Tomas De Soete
Volledig scherm
Tomas De Soete © VRT

Tomas De Soete begint door persoonlijke tegenslag na jaar toch weer te roken: “Echt gênant”

ShowbizzDonderdagavond kwamen Tomas De Soete (43) en James Cooke (35) in ‘Vandaag’ vertellen over stoppen met roken. De eerste herviel recent na meer dan een jaar gestopt te zijn, de tweede houdt het al meer dan 100 dagen vol. 

29 reacties

  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Roken is een verslaving en zoal met alle verslavingen geven alleen zij die geen karakter kunnen tonen eraan toe , men zou het zwakheid kunnen noemen .
  • hugo van de velde

    4 jaar geleden
    Stoppen met roken is gewoon een beslissing nemen: vanaf nu stop ik en dat is dat. Zo heb ik het ook gedaan en al 40 jaar rookvrij. Ik snap niet dat jonge mensen er nu nog mee beginnen.
  • martin govaert

    4 jaar geleden
    Iedereen komt wel eens een persoonlijke tegenslag tegen , als je dan ineens al je principes over boord moet gooien ben je niet goed bezig. Toon eens wat karakter , vriend ! Doe het voor uw gasten.
  • Jurgen Meurs

    4 jaar geleden
    Een truukje helpt mij om niet te hervallen in het roken. Als de goesting de kop opsteekt, en dat gebeurt na meer dan 10 jaar nog steeds af en toe, dan denk ik of ik al die moeite die ik erin heb gestoken om de eerste keer te stoppen nog eens wil doormaken en dat helpt voor mij.
  • Gilbert Geldof

    4 jaar geleden
    Beste Thomas, als ervaringsdeskundige kan ik met je meevoelen. Ik ben gestopt (na +40 jaar roken) op 1/1/2011, met begeleiding van een longspecialist en met nicotinekauwgom. Het eerste wat hij zei was dat je nooit meer een niet-roker wordt maar wel een ex-roker. Ik ben in 2013 weer beginnen roken (een week) na het overlijden van mijn dochter. Pas na aandringen van mijn zoon (van mijn vrouw zou ik het niet aanvaard hebben) ben ik weer gestopt. Zelfs nu heb ik soms een droom waarin ik weer rook.