De 'zuinige vier' op bezoek bij Charles Michel. Van links naar rechts,  De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz, de Nederlandse premier Mark Rutte, De Zweedse minister-president Stefan Lofven, de Deense premier Mette Frederiksen (staand), Europese Raadsvoorzitter Charles Michel en de president van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen. (20/02/2020)
Volledig scherm
De 'zuinige vier' op bezoek bij Charles Michel. Van links naar rechts, De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz, de Nederlandse premier Mark Rutte, De Zweedse minister-president Stefan Lofven, de Deense premier Mette Frederiksen (staand), Europese Raadsvoorzitter Charles Michel en de president van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen. (20/02/2020) © AFP

Charles Michel gaat nacht in met gesprekken over EU-begroting

Europese Raadsvoorzitter Charles Michel zet donderdagnacht zijn bilaterale gesprekken met de staatshoofden en regeringsleiders over de meerjarenbegroting verder. Het ziet ernaar uit dat de leiders vrijdag om 10 uur weer bijeenkomen.

9 reacties

  • johan vankeirs

    4 jaar geleden
    Als ze zo verder doen gaan de landen en de EU rechtstreeks naar een faillissement.Weet er hier eigenlijk iemand welke monster lonen en bijhorigheden daar uitbetaald worden aan groot en klein.Dit mag gerust ook eens in het daglicht komen.
  • Andté Herbots

    4 jaar geleden
    Michel gaat de Vlamingen nog eens extra 1miljard laten betalen voor de Europese begroting.
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Als de Britten 85 miljard moesten betalen aan de EU waarom moet dat bedrag nu bij de andere lidstaten worden gezocht? De Britten zijn toch weg. Dat is toch een land minder waarvoor de EU mee verantwoordelijk is.Even logisch denken. Waarom moeten andere landen daarvoor opdraaien?
  • Marco Martinez

    4 jaar geleden
    Hier gaan we nu zien wat onze ex premier vanuit de goede kant van de geschiedenis kan verwezenlijken. Hier gaat Marrakech hem niet kunnen helpen.
  • christiaan vandenbroucke

    4 jaar geleden
    Hij kon het in Belgié nog niet