Van l naar r: Den Boer, Broos, Anthuenis en Millecamps.
Volledig scherm
PREMIUM
Van l naar r: Den Boer, Broos, Anthuenis en Millecamps. © Gregory Van Gansen / Photo News

Wie heeft beste kaarten voor top 6? Ook vier clubiconen komen er niet uit: “Het proces dit, het proces dat. Dat Anderlecht daar eens mee stópt"

Wie heeft de beste ­kaarten voor play-off 1? Club­iconen Hugo Broos ­(Anderlecht), Aimé ­Anthuenis (Racing Genk), Piet den Boer (KV Mechelen) en Luc Millecamps (Zulte Waregem) wikken en wegen. Samen 272 jaar ervaring – dichter bij een glazen bol kom je niet.

7 reacties

  • Vincent Hoornaert

    4 jaar geleden
    Pas op dat KV Kortrijk niet wegloopt met het been want die zitten in een zeer sterke periode en zie die niet veel meer verliezen.
  • Romain Nolf

    4 jaar geleden
    Kortrijk kan ook nog !
  • Matthias Breugelmans

    4 jaar geleden
    Marc LInden, Anderlecht speelt 5x gelijk en wint 3x in 12 matchen tegen de huidige top 6. Hoezo niets te zoeken in play off 1? Ze spelen ook veel mooier voetbal dan pakweg charleroi of antwerp en kruipen niet in hun eigen baklijn zoals die ploegen.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Niemand van de vier omdat ze veel te onregelmatig zijn en in play-off 1 nauwelijks aan de bak zullen komen. Als er toch een moet zijn is het Genk omdat ze bijna een ploeg verkocht hebben en toch nog kandidaat zijn voor P-O 1.
  • Erwin Lauwens

    4 jaar geleden
    Waarom geen 'item' hulp van VAR en scheidsrechters? Eigenlijk zijn er maar 2 ploegen die het in eigen handen hebben: Genk en KVM. Voor beide geldt: alles winnen en PO1 is binnen, met die bemerking dat Genk thuis nog tegen Brugge moet spelen. Al de andere moeten hopen op puntenverlies van beide in de eerstvolgende 3 matchen en zelf geen puntje verliezen of het is over en uit.