Amerikaanse inlichtingendiensten hebben ervoor gewaarschuwd dat Rusland probeert president Donald Trump te helpen om in november herverkozen te geraken.
Volledig scherm
Amerikaanse inlichtingendiensten hebben ervoor gewaarschuwd dat Rusland probeert president Donald Trump te helpen om in november herverkozen te geraken. © REUTERS

"Rusland bemoeit zich opnieuw met Amerikaanse verkiezingen"

Amerikaanse inlichtingendiensten hebben ervoor gewaarschuwd dat Rusland probeert president Donald Trump te helpen om in november herverkozen te geraken. Dat melden onder meer de kranten New York Times en Washington Post, alsook nieuwszender CNN.

10 reacties

  • Andy de Wolf

    4 jaar geleden
    ik denk niet dat trump hulp nodig heeft van rusland om de verkiezingen te winnen. de democraten hebben trump al aan de overwinning geholpen zonder dat ze het zelf beseffen. trump wordt verkozen met meer dan 60 procent deze keer.
  • Patrik De Weirdt

    4 jaar geleden
    Natuurlijk wil Rusland alles doen om Trump aan de macht te houden: Trump doet er immers alles aan om zich ongeliefd te maken bij zijn bondgenoten, waardoor de invloed van Rusland op wereldvlak steeds meer stijgt.
  • Fred Fred

    4 jaar geleden
    Er zijn er hier nog steeds die geloven dat alles goed gaat in de VS. In de VS gaat niks goed. Er is meer dan de economie, he. Heel dat land staat op instorten. Informeer je eens. Lees eens wat linkse en rechtse pers uit de VS.
  • Kris Claes

    4 jaar geleden
    Tuurlijk, zolang meneertje trump president is blijven de ogen op hem gericht en krijgt poetin meer speelruimte. Logisch dat hij wil dat trump aan blijft.
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    En opnieuw een onbevestigd verhaal, en opnieuw enkel in het huis van afgevaardigden, de democraten dus.