Poetin zou alweer de verkiezingen in 2020 willen beïnvloeden.
Volledig scherm
Poetin zou alweer de verkiezingen in 2020 willen beïnvloeden. © EPA

Chaos en internettrollen: zo beïnvloedt Rusland de Amerikaanse verkiezingen

Volgens Amerikaanse media hebben de inlichtingendiensten vorige week aan het Congres bekendgemaakt dat Rusland in november Trump opnieuw zou helpen de verkiezingen te winnen. Maar hoe gebeurt dat dan concreet? En waarom?

5 reacties

  • Marcus Vadis

    4 jaar geleden
    Geloof vooral geen Amerikaanse politici, denk aan de massavernietigingswapens van Saddam, ze waren er gewoon niet! De Amerikanen beliegen ons al decennia.
  • Gilles Standaert

    4 jaar geleden
    Karel Dierckx het bewijs waar jij het over hebt is reeds geweten dat dit een dossier is gefabriceerd door fusion gps in opdracht van de democraten, dat is oud nieuws, bij de les blijven.
  • Karel Dierckx

    4 jaar geleden
    Er is meer dan genoeg bewijs gevonden van Russische inmenging ten voordele van Trump, Loesje. Wat er niet is gevonden is afdoende bewijs dat dit met medeweten of op vraag van Trump was.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Het voordeel is dat de Russen nu de democraten niet hoeven te ondermijnen. Dat doen ze namelijk zelf met uiterste bekwaamheid.
  • Loesje Verplancke

    4 jaar geleden
    Een onderzoek van meer dan 2 jaar door het Amerikaans Congres en door het Ministerie van Justitie hebben nul komma nul bewijs gevonden dat Poetin geholpen heeft om Trump de verkiezingen te laten winnen. En opnieuw komt de NYT met dit soort onzin ?