RV
Volledig scherm
© RV

PROMOJAGERS SUPERTIP. Grote stockverkoop met kleding en schoenen vanaf 1 euro

ConsumentDe bekende schoenenketen Bristol organiseert een grote opruiming in een hele reeks filialen, en volgens de Facebookgroep Promojagers België kan je er indrukwekkende koopjes doen. “Schoenen, kleding en accessoires gaan er over de toonbank voor prijzen vanaf 1 euro”, weet beheerder Gunther Devisch, die er meteen zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.

14 reacties

  • Loesje Vranken

    4 jaar geleden
    Ik koop alleen degelijke duurzame kledij en schoenen in kleiner zelfstandige zaken. Zo blijven die bestaan en draag ik speciale, originele, extravagante kledij en schoenen die volledig passen bij mijn aard.Het is altijd een waaaw heel speciaal en veel complimentjes. Het is mijn personage dat ik hierdoor uit en er lopen geen 3 mensen met hetzelfde rond.Na wasbeurt nog steeds piccobello !!
  • Pierre Vaneylen

    4 jaar geleden
    tot spijt van wie benijdt. De Kleine Winkelier gaat verder ten onder. De oude stadscentra gaan in rasse schreden verschrompelen tot getto's waar de panden ingepalmd worden door allochtonen en asielzoekers. Fantastisch toekomst beeld. Voor wie het niet gelooft: bekijkt de interviews met de Duitsers in Hanau, die reeds jaren de teloorgang van hun stad zien, niettegenstaande alle "objectieve" visies over de economie in Duitsland.
  • sjoe pieteloe

    4 jaar geleden
    koop dan zelf die ROMMEL en geef hem als geschenk aan minderbedeelden, er zijn er genoeg.
  • Ronny Verdoodt

    4 jaar geleden
    Misschien de schoenen die ik thuis heb staan aan 1 euro en de rest duurder. Het is gewoon een marketing stunt om overstock te liquideren en dingen die niet (meer) verkopen. Verlies erop zullen ze niet hebben. Het woordje VANAF is altijd belangrijk in deze campagnes. Gewoon om volk te trekken.
  • jos vanbergen

    4 jaar geleden
    Heel fijn om te horen . Dan kunnen we terug een hele hoop mensen gelukkig maken die het niet al te breed hebben. Dank u Bristol